فروش کمپوست قارچ در بندر انزلی

فروش کمپوست قارچ در بندر انزلی

 فروش کمپوست قارچ در بندرانزلی

فروش کمپوست قارچ در بندرانزلی

رای هر طور که بسته گندم حدود پنج هزار لیتر آب لازم است که در این هوا این آب را

به سختی جذب می کند دوم مخلوط کردن مواد کمپوست است که زمانی که کلش گندم

آماده می شود تمامی موارد ذکر شده به غیر از گچ را با هم ترکیب کرده و بستر بتنی

زهکش در قالب می زنیم طول بستر بسته به میزان کم پست در تمام فصل ها به جز

زمستان ارتفاع و عرض ۱.۲ ۱۰ متر و در زمستان ۱.۵ متر متغیر است و سوم

برگرداندن مواد است که در این مرحله �یه کمپوست قارچ نیاز به زمان ۲۰ روزه

دارد که هر چهار روز یکبار در ۲۴ مرتبه باید مواد را برگردانیم به تنها نکته‌ای که

 فروش کمپوست قارچ دکمه ای در بندرانزلی

فروش کمپوست قارچ در گیلان

داره اینه که در زمان برگرداندن سوم و چهارم گچ را به ترکیب اضافه کنیم به این

صورت که روز اول مخلوط و انباشت کردن روز چهارم اولین برگرداندن روز هشتم

دومین برگرداندن روز دوازدهم سومین برگرداندن روز شانزدهم چهارمین برگرداندن و

روز بیستم آغاز مرحله دوم تهیه کمپوست است مرحله دوم برای تهیه کمپوست قارچ

دکمه ای پاستوریزاسیون است است این مرحله باید در این محیط سرپوشیده انجام شود و

 فروش کمپوست قارچ صدفی در بندرانزلی

فروش کمپوست قارچ در زنجان

کمپوست آماده شده در مرحله اول را با رعایت تمام شرایط لازم مانند گرما و با خار

اقدام به پاستوریزه کردن نمود �تدا کمپوست را هشت ساعت در دمای ۶۰ درجه

سانتیگراد قرار می دهیم تا تمام میکرو ارگانیسم های بیماری زا از بین برود سپس در

مورد را بر روی ۵۲ تنظیم می‌کنیم و هر روز زمان می دهیم تا تبدیل به آمونیاک به

نیترات شود عمل شیرین کردن بر روی کمپوست قارچ دکمه ای انجام شود و در این

مرحله گروهی از میکروارگانیسم ها گرمادوست هستند

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *