فروش کمپوست قارچ در بوشهر

فروش کمپوست قارچ در بوشهر

فروش کمپوست قارچ در بوشهر

فروش کمپوست قارچ در بوشهر

پس از ورود کمپوست به سالن های پرورش قارچ دکمه ای را انجام می دهند مراحلی را

باید قدم به قدم و با اصول پیش ببریم و همینطور شرایط محیطی لازم را به وجود

بیاوریم تا بتوانیم آنچه پرورشی خوبی را حاصل کنیم ۴ تا مرحله باید اجرا بشه که شامل

منقلی ریسه دوانی و کمپوست دوانی در خاک پوششی هوادهی و باردهی می‌باشد دوره

اول که ریسه دوانی در کمپوست است اسپان ران میگن این مرحله ۱۴ تا ۷۰ روز زمان

می بره و در این مرحله دما باید بین ۲۵ تا ۲۶ درجه سانتیگراد برای میسیلیوم ها فراهم

نمود تا و به اصطلاح به خوبی سفید کند دوره دوم ریسه دوانی در خاک پوششی است

که پس از سفید کردن کمپوست ادامه رشد رویشی م مثل اینها باید در خاک پوششی انجام

شوداین خاک پوششی به بستر اضافه می شود یعنی طوری که تو این مرحله سطح بستر

با یک لایه خاک پوششی مخصوص خاک قارچ پوشانده شود پس از قرار گیری خود در

سطح بستر لازم است و کنترل خود را با یکدیگر مخلوط کنیم و نحوه مخلوط شدن و

فروش کمپوست قارچ دکمه ای در بوشهر

فروش کمپوست قارچ در اهواز

زمان آن هم متفاوت است که بستگی دارد عمل مخلوط شدن خاک و کمپوست را رافینگ

یاکینگ می‌گویند دوره سوم مرحله هوادهی هستند آنها سفید شدن در خاک پوششی و بعد

از رشد رویشی میسلیوم ها جلوگیری کرده و آن را وادار می‌کند تا با اتخاذ می‌شود یعنی

چی یعنی به همین دلیل هوادهی می کنیم یکی از روشهای که ممکن است انجام شود

آبیاری خاک پوششی است که یک دوره کاملا تخصصی کاربردی آموزش عالی

قارچ‌های دکمه‌ای توان ۲ ساعت آموزش ویدیویی دارد که انجام شود زمانی که پرورش

قارچ انجام میشود  تا زمانی که بارندگی کم پس تمام می‌شود و از آن خارج می‌شود و به

فروش کمپوست قارچ صدفی در بوشهر

 فروش کمپوست قارچ در قشم

طور کامل باید آموزش ببینیم مرحله چهارم  بازدهی است که بعد از هفت روز قارچ

وارد مرحله رشد و نمو و اندام باردهی قارچ می‌شود که اندام بارده تشکیل شده و باید

شرایط را برای رشد و با  دما و رطوبت غلظت ۳۲ که  پس از برداشت اول و تمیز

کردن سطح بستر از بانک‌های باقیمانده را آبیاری مجدد این فلش دوم شروع به رشد

کرد و و در نهایت برجسته و دوم نیز خواهیم داشت که روحانی تلاش دوم و سوم گفته

می‌شود

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *