فروش کمپوست قارچ در سمنان
فروش کمپوست قارچ در سمنان
زمانی که کمپوت را خریداری میکنیم به سالن منتقل کرده و ۱۲ روز اول پلاستیک
زباله شده و ۱۲ روز دوم به کمپوست خاکدهی میشود و در نگهداری سالن پرورش
قارچ رافلینگ تا شرکتهای انجام میشود مرحله پیش از بارداری است که در اصل
دلیل شروع باردهی قارچ انجام میشود دو روش برای شکل دهی است یک ایجاد رعد و
برق مصنوعی دوم ایجاد سرما معمولا با مهتابی که دائماً در حال روشن و خاموش شدن
از انجام میشود از این روش کمتر استفاده شده و بهترین روش روش ایجاد سرما است
فروش کمپوست قارچ صدفی در سمنان
فروش کمپوست قارچ در اصفهان
در روز آخر دوازدهم دوم پس از اینکه کپک ها به صورت مناسب رشد کردن
روی کمپوست تمامی روزنامه های موجود بر روی کمپوستها برداشته میشه و شروع به
هوادهی و تهویه هوا می کند حالا نوبت رسیده و برای شوکدهی باید دما
را به ۱۶ تا ۱۷ درجه برسانیم این مقدار دهم باید تا دو روز کم کم انجام میشود یعنی
پایان دوره اول تولید در روز دوم به ۱۶ درجه برسد دمای دمای داخل کمپوست است
هوای محیط در برخی نقاط دارای دمای بسیار کمتر از کمپوست است دمای ۱۶ درجه
فروش کمپوست قارچ دکمه ای در سمنان
فروش کمپوست قارچ در مشهد
داخل کمپوست به مدت ۳۰ تا ۴۰ ساعت باید باقی مانده و سپس در بالا ببریم ابتدا کاهش
دما باعث ظاهر شدن کپک ها و رنگ که سفید شده است و افزایش دما باعث کم قارچ است
و اگر در دمای ۱۶ دقیقه باقی بمانند زمان را ما از دست میدهید نمیتوانید در یک
دوره دو ماهه میزان مورد نظر رو برداشت کنیم پس از اینکه شوک دهی انجام شود ته
سنجاقی ها ظاهر شده و کم کم به دکمه های کوچک تبدیل میشوند که از زمان شده تا
برداشت اولیه حدود یک هفته زمان لازم است در این زمان نوبت سالن را باید
بین ۷۰ تا ۸۰ درصد نگه دارید
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.