فروش کمپوست قارچ در همدان

فروش کمپوست قارچ در همدان

فروش کمپوست قارچ در همدان

فروش کمپوست قارچ در همدان

در پرورش قارچ حتما باید به تهویه ان دقت کنید زیرا در کیفیت و گروش و میزان قارچ

تولیدی بسیار مو ثر میباشد تهویه سالن پرورش قارچ 1-3 بار کل هوای سالن در هر

ساعت است در زمستان ها که دمای سالن کمتر است باید در بین روز و به تعداد دفعات

کمتری انجام شود تا دمای سالن کمتر نشود و اگر میزان دمای سالن بالا باشد باعق رشد

زیاد ساقه های قارچ شده و تنفس قارچ بیشتر و میزان CO2 هم در سالن بیشتر شده

فروش کمپوست قارچ دکمه ای در همدان

فروش کمپوست قارچ در اردبیل

زمانیکه قارچ را برداشت کردیم حتما باید ته مانده یانرا از بستر کشت کاملا جدا کرده

برای کنترل کردن افات باید سم پاشی انجام داده شود و این سم پاشی رو بستر قارچ و

خود قارچ نباشد و اگر کپکی در سطح بستر مشاهده کردید که به رنکگ سبز زیتونی

بود نیازی به سم پاشی نمیباشد و اگر کمپوست استاندارد بوده و خاک پوششی پاستوریزه

فروش کمپوست قارچ صدفی در همدان

فروش کمپوست قارچ در تبریز

و بهداشت را در سالن های پرورش قارچ رعایت کنید هیچ مشکلی پیش نخواهد امد. در

زمان اماده سازی سالن پرورش قارچ دو نکته را باید حتما دقت کنید نظافت سالن و ض

دعفونی سالن به روش حرارتی و شیمیایی یا هردو باهم را میتوان انجام داد. چند مرحله

اصلی که در هنگام پرورش قارچ باید انجام شود هم شامل چیدن بلوک ها و اسپانران

تخت کوبی و گشیدن پوششی مناسب رو کمپوست و عملیات خاکدهی که 11 تا 12 روز

بعد از کشت انجام می شود و دمای مناسب کمپوست 25 درجه سانتیگراد و رطوبت 90

تا 95 درصد باشد مرحله بعدی عملیات رافلینگ میباشد که در این مرحله 7 روز بعد از

انجام خاکدهی و زمانیکه 20 درصد سطح خاک ها سفید شده باشد در این مراحل باید

خاک را زیرو کنیم و سپس دو الی سه روز بعد از رافیلینگ عملیات هوادهی را باید

انجام دادو دما رطوبت و میزان کربن دی اکسید را بررسی کرده و مجددا سطح میکنیم.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *